четвер, 12 січня 2017 р.

Фоаміран

Хочу познайомити Вас із новою технікою у виготовленні різних прикрас та подарунків, яку я щойно випробувала. Крім крою та шиття я полюбляю Хенд мейд, особливо коли цього хоче мій менший син. Символом 2017 року є Півень вогняної стихії і ми вирішили, що нам необхідно зробити цю пташку. Переглянувши різні види рукоділля я зупинилася на одній із сучасних технік. Мої учні були у захваті віт майстер-класу, який я їм продемонструвала. Залюбки поділюся із вами однією із нових методик – техніка фоамірану. Зроблений півник допоміг нам створити теплу і затишну атмосферу свята вдома. Крім того, матеріал безпечний для дітей.

Що ж це таке?
Фоаміран - пластична замша, що випускається у вигляді листа і відрізняється м'якістю. Особливості матеріалу дозволяють використовувати його в різних видах рукоділля. З його допомогою створюють різноманітний об'ємний декор: квіти, гірлянди, різні аксесуари. Він унікальний завдяки привабливому зовнішньому вигляду, різноманіттю відтінків, високій пластичності і здатності довго тримати форму. Можна виготовляти і подарунки за допомогою такого матеріалу. Ще хочу сказати про фоаміран, що це легкий і невибагливий в зберіганні матеріал. Навіть візуально він здається таким приємним на дотик, що важко подолати бажання його потримати, і дітям це дуже подобається. Фоаміран традиційно використовується в промисловому виготовленні іграшок, і є безпечним матеріалом для  рукоділля. Його можна широко використовувати - деталі, вирізані або вироблення з нього, виглядають незвично і ефектно. Він  є ідеальним матеріалом для рукоділля.
Фоаміран з'явився в Україні зовсім недавно, але вже завоював велику популярність серед майстрів та початківців. Перше питання, яке виникає у всіх, хто вирішив спробувати попрацювати з Фоам - де купити цей матеріал? Якщо у Вашому місті є магазини товарів для хобі і творчості, варто пошукати фоаміран там. Якщо поблизу немає великих хобі-гіпермаркетів, можна легко придбати Фоам в різних інтернет-магазинах, вибір в яких часто навіть більше, ніж на полицях звичайного магазину, а доставка здійснюється в різні міста України.


Немає коментарів:

Дописати коментар